Burkjakt under mars månad 2007

Åter dags för ett ”historiskt” inlägg, om en tid före min blogg. Det kommer att dyka upp fler avsnitt likt detta för att integrera hela min cachinghistorik här på WordPressbloggen. Sedan länge har jag haft en lista över hittade burkar på min gamla comhemsida, men nu flyttas den texten hit, en del uppdateringar av texterna sker i samband med flytten.

2007-03-13: Överskottet

FTF #52
Ny burk publicerad, något så ovanligt som en bucher i Göteborg! En tur med 11:ans spårvagn ut mot Kviberg resulterade i ännu en FTF. Skräp var det gott om i området – kanske läge för ett CITO event här! Efter min logg var det dock inte någon mer som hittade cachen! Förklaringen är att den stora vagn som cachen var placerad på fraktades bort kort efter mitt besök. Detta är det enda tillfälle jag känner till då jag varit den enda personen som hittat en cache….

2007-03-12: Kinderegg: Gårda

FTF #51
Jag tog en promenad från min arbetsplats bort mot Gårda. Signalen var lite osäker på denna plats så det krävdes en del letande under några olika bänkar. Det visade sig att ytterligare en person var intresserad av bänken som verkade mest trolig, det visade sig vara Björnligan! Ännu ett IRL möte på stan, trevligt!

2007-03-11: High Speed 2007

Denna mysterie har retat oss alla länge. Grodan & Fiabus, buscher och Hallén kom åkande i ett lämpligt fordon, ute vid cachen anslöt även Blaufish. Sedan delade vi upp oss och Fiabus hittade lådan.

2007-03-11: Kinderegg: KABEL

Ännu några rör, men inte rörigt här heller, det gick lätt och enkelt. Åter höll Hallén ägget först i sin hand, utan att väcka traktens vakthundar!

2007-03-11: Kinderegg: 421

Cacherundan fortsatte och detta ägg hittades direkt av Hallén, raka rör som man säger!

2007-03-11: Delaware

FTF #50
Med Grodan & Fiabus samt Bucher blev det en oväntad FTF jakt i hamnen. Cachen hittades utan problem och vi kunde signera en tom loggbok, härligt!

2007-03-05: Golden Hill

På en ”afterwork” caching tur hittades denna micro efter lite letande. Guldheden var insvept i regn och rusk så mugglarna höll sig borta.

2007-03-04: The Cave

Efter en besvärlig tur ned från bergets topp, ett onödigt svårt sätt att hitta denna cache, kunde den loggas enkelt. Min GPS ansåg att jag var 20 meter fel men så är det ofta invid branta bergväggar.

2007-03-01: Cachequiz

Snabbt hittad på en tur efter jobbet med cachare emekman. Här har man varit en gång tidigare….. mystiskt mysterium.