Gå under jorden

Behöver världen verkligen en blogg till? Knappast!
Men här presenterar jag ändå en egen, ytterst privat liten dagbok. Ämnet för dagen är faktiskt vad som hände i går. Då gick Hallén, grodan&fiabus (egentligen endast fiabus) och Björnligan m.fl. under jorden. Jag hade möjligen en anledning med tanke på vad som hänt tidigare på dagen (berättar inte vad som hände då….).
Målet för kvällens övning var ”Sahlgrenskas Meta Menardi (or I´m not a kärring”, trodde det skulle vara en utmanande cache! Men där hade man fel, det blev en lång promenad in i underjorden, ganska mycket vatten och en hel del roliga spindlar men svårt var det inte. Men man har nu bevisat att man inte är en kärring, alltid något. För något år sedan bevisade jag att jag inte var en älg så snart kommer man väl fram till vad man egentligen är.
Detta får väl räcka som ”testblogg”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: