Det fanns en tid före bloggen…!

Det fanns en tid med geocaching långt innan min gamla eller min nya WordPress blogg var i drift. Trots allt har Hallén jagat burkar ända sedan våren 2004. Men redan i ett tidigt skede sammanställde jag min burkjakt och lade ut info om varje burk på min hemsida, en lista över burkarna 2004-2007 finns via denna länk. Men nu tänkte jag börja göra om denna lista till en serie blogginlägg. Vissa inlägg kommer att täcka flera månader när aktiviteten var låg medan andra blir lite mer utförliga.

Vi börjar med att gå tillbaka till slutet av juni månad år 2007.

2007-06-11 till 2007-06-29

2007-06-29. Lake District #1 : 9 – Tricky Final.Denna cache ”hängde kvar” efter förra rundan, nu skulle den bara loggas! Det blev en tur med cachelinje 520 och en kortare promenad på 3 km enkel väg, sedan var det hela löst. Otroligt att jag inte hittade den förra gången.

2007-06-26. Tån. Efter att ha passerat förbi cachen flera gånger både i går och idag utan minsta möjlighet att logga den – irriterande! – så fick jag möjlighet att under eftermiddagen göra en riktig cachingräd på eftermiddagen. Fick även erfara att mugglarna nu har börjat träna sina hundar att punktmarkera oss geocachare.

2007-06-23. Vandring i Skändla by. Med cachinglinje 17 tog jag mig denna midsommardag ut till Hisingen för lite caching. För tredje gången loggade jag idag en cache vid Skändlas fornborg. Tur att det kommer nya vartefter cacher arkiveras. Vid steg två höll det på att gå galet men efter ett samtal med Ingabo så löste det sig. Alltid kul att komma ut i skogen!

2007-06-21. Grates urna. En liten promenad före jobbet piggar alltid upp – speciellt när promenaden leder fram till en cache. Det var bra att ta denna kl 07.00, då slipper man mugglare i den lilla parken! Snabbt hittad och loggad och sedan vagnen mot jobbet.

2007-06-17 det blev en promenad genom Delsjöområdet mot Skårs kyrka där Team Micros hade lagt en burk under en bänk. Som vanligt hade jag glömt bort att det kunde vara aktivitet vid kyrkor på söndagar! Men när väl den handfull besökare som stod utanför hade gått in i byggnaden fick jag mig en logg.

2007-06-11. Geocaching utomlands – Bilder från Nya Zeeland. Trevligt att få berätta för andra geocachare om äventyret i Nya Zeeland, även Tysklandsresan kom med. Som bonus berättade Gavia om flygcaching till Anholt. Det kom 12 geocachare på detta event, dessutom en mugglare! Eventet var nämligen även en aktivitet inom friluftsfrämjandet, men som vanligt var intresset och aktiviteten långt högre hos geocachare än hos friluftsfrämjare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: