Änglar & Demoner

Idag var det ett fulltecknat program på arbetsplatsen, ingen geocaching var inplanerad! Men strax före lunch ringer connyivar och frågar om jag vill hänga med på en lunchrunda. Frestelsen blev allt för stor, jag kastar i mig några smörgåsar och vi ger oss ut på en tur. Målet för dagen var att erövra mysteriecachen ”Änglar & Demoner”. Den har legat ute några dagar, men det är inte många som loggat cachen. Vi letade oss fram mot platsen genom oväntat tuff terräng, det blev en del snö i skorna! Men när avståndet på GPS:en minskade framträdde en misstänkt plats, och där hittades också en liten burk. Det var en härlig tur, både genom att vi hittade burken, och genom det vackra och soliga vintervädret. En liten lunchcachingrunda lyser alltid upp en dag som i övrigt är fylld av möten.

%d bloggare gillar detta: