GCBook.se – Göteborgsgrupp skapad

Förhoppningsvis har ingen geocachare missat GCBook.se, ett socialt nätverk för geocachare där det finns många smarta funktioner. En möjlighet i GCBook som utnyttjas flitigt är att skapa grupper för olika teman eller för regioner. Givetvis finns det nu en Göteborgsgrupp. Där är tanken att vi skall kunna ordna gemensamma turer, i vårt närområde eller långt bort. Omedelbart när gruppen bildades dök tanken på en gruppresa till ”Fångarna på fortet” upp, det är ett stort intresse. Nu återstår att se vilken helg vi kan ge oss av för att erövra denna 5/5 cache! Det finns många cacher där det är nödvändigt, eller åtminstone säkrare att vara flera. Sedan är det roligt att kunna vara flera när man jagar lådor. Till våren kan vi säkert ordna fler utflykter, kanske en del gemensam turer per cykel i Sverige eller utomlands.