Uppdaterad app för Geocaching är släppt…

Idag dök det upp en uppdatering till app:en för geocaching till Iphonen. Det påstås att den nya versionen 3.1 skall göra det lättare och snabbare att använda Iphonen under ”högtrafik”. Vi får hoppas att det stämmer samt att man slipper få beskedet att man inte är en ”godkänd användare” och nekas möjlighet att logga. Det irriterande beskedet fick jag gång på gång under söndagens runda. Man kan misstänka att problemet har ett samband med en hög belastning när ”mängder av folk loggar”….

En kommentar på “Uppdaterad app för Geocaching är släppt…

  1. Hej, jag har uppdaterat min app igår och hade också problem i söndags, dock fick jag inte svaret att jag var obehörig utan helt enkelt att inget händer och till sist ger min app upp [:(].

    Verkar även som de planerar för en större uppdatering och då hoppas jag man kan växla mellan geocaching och fotografering på ett smidigare sätt [:)]. Verkar vara många som lämnat den synpunkten.

    /hebb

%d bloggare gillar detta: