Nedräkningen har börjat!

Nu är det inte ens ett dygn kvar till 10-års eventet i Delsjöskogen. Gårdagens kväll ägnades åt förberedelser ute i terrängen, allt måste stämma i den omfattande planeringen. De sista pusselbitarna, de mest ”utsatta” och synliga kommer att sättas på plats under morgontimmarna innan eventet.

Även idag på förmiddagen var jag ute och gjorde lite ytterligare arbete på en cache som jag kommer att släppa under eventet.

När jag idag strövade omkring i markerna hittade jag dessutom en plats där det är möjligt att skapa en earthcache, men den hinner jag inte få publicerad inför eventet, men det blir ändå många iconer för alla som samlar sådana! Traditionell, multi, mystery, letterbox och tio-års-iconen. Dessutom finns sedan tidigare två earthcacher i Delsjöområdet. Det finns alltså möjlighet att ta 6 iconer för den som ligger i lite under dagen!

Dagen före event är alltid som ”dan före julafton”……

1 kommentar

Kommentarer är stängda.