Dagens lucka

Så var det då dags igen, en dag i kalendern som jag aldrig hittat en burk på tidigare! Sånt är bara förfärligt och hemskt, något måste göras – alltså fick det bli en sväng i solskenet för att hitta någon av burkarna jag sparat i centrala staden. Lämpligast verkade ”Vattenhålet?!” vid Domkyrkan, behändigt gångavstånd från jobbet och sedan passerar några av mina favoritlinjer vid hållplatsen intill. Men jag letade, prövade olika lösningar och letade igen, utan resultat. Tillslut ringde jag till benrangel som hittat cachen tidigare, han beskrev platsen – där hade jag redan letat – men nu sökte jag igen, men utan resultat. Det verkar som om den är mugglad eller att någon puttat in den så långt att det inte längre går att nå den. Detta usla resultat kunde jag inte nöja mig med, det fick bli till att ta till plan B – en promenad till ”Elyseum”, där gick det bättre och jag hittade burken omedelbart. Härligt, dagens lucka fylld.

Nu är det dock säkrast att jag slutar att blogga och ägnar mig åt att skapa filmen från Tioårseventet, det börjar komma frågor om när den blir klar! Som det ser ut skall jag nog kunna göra flera filmer utifrån allt material jag har, först får det väl bli en relativt enkel produkt som visar lite glimtar från eventet! Ha tålamod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: