Äventyr i Granvik

För första gången prövar jag att blogga från Iphonen mitt under en cachingtur! Fredag eftermiddag reste Ingabo, Monway, TMR68 och jag mot Granviks cachetäta skogar. Under resan norrut loggades 23 cacher och vi kom fram sent tll vandrarhemmet. Lördagen ägnades helt åt skogscaching, seriens A till E avklarades, totalt 50 burkar. Mitt på lördagen passerades den ”magiska” gränsen – 4 000 hittade för mig. Härligt, men nu börjar den hårda kampen för att nå nästa tusental. En början på den resan kommer under dagens hemfärd som säkerligen bjuder på en och annan burk.

5 kommentarer

 1. Mmmmm, och vi som var med kommer aldrig att glömma hur Hallén (utmattad av lördagens skogsvandringar i regnblöta skogar) i ordets rätta mening föll på målsnöret 😉
  Vi har även många andra trevliga minnen ifrån turen som kommer att sitta i benen en dag eller två framöver.
  Tack för mycket trevligt sällskap !

 2. Mja, eftersom vi vid tillfället ännu inte loggat Granvik Walk Grand Final, så föll han faktiskt innan målsnöret.

 3. En liten kommentar till kommentaren… (ett utförligare blogginlägg kommer!)

  Nog var jag utmattad, men det berodde på sömnbrist! Knappt 4 timmar mellan fredag och lördag fällde sitt utslag när jag handlöst flög över trappan till vandrarhemmet och nästan spräckte skallen i stenen…. Själva vandringen känner jag inget av, inte minsta spår av träningsvärk faktiskt.

  Men i övrigt var det en fantastisk helg i mycket trevligt sällskap – ett suveränt team!

Kommentarer är stängda.