Fritt fram för power-trails!

Efter den omdiskuterade power-trailen i Halmstad stoppades dylika cache-serier i Sverige. Detta efter att motsvarande stopp införts internationellt. Men nu har man gjort helt om och det verkar som om dessa långa serier av statistikhöjande burkar nu blir tillåtna, skall vi glädjas eller förfasas över vad som är att vänta?

På det svenska forumet fanns idag en tråd om detta, dessutom en länk till en ny power-trail i Nevada – gissa hur många burkar den består av! 1 000 cacher i en enda lång rad, man blir matt….! Samtidigt börjar naturligtvis ett behov växa av att logga denna mega-power-trail, hur länge kan man motstå…? Frågan är dock, när får vi första motsvarande i Sverige? Jag kan tänka mig att det finns områden i till exempel Norrland som är helt tomma på cacher och där man utan problem kan lägga 1 000 burkar utmed en lång och ödslig väg!

2 kommentarer på “Fritt fram för power-trails!

  1. Ja detta låter helt meningslöst, risken finns ju att man tappar sugen helt. Tur det är frivilligt att logga 🙂

%d bloggare gillar detta: