Äntligen fredag!

En riktigt tuff arbetsvecka har nu nått sitt slut, det har med knapp nöd funnits tid till en och annan burk tidigt på morgonen eller på eftermiddagen. Inför helgen hotar väderleksprognoserna med dåligt väder, jag hoppas att det inte slår in! Men oavsett väder tänker jag mig nu ut på jakt! Alingsås känns som ett lockande mål, det finns nu ett ganska ordentligt kluster där med ologgade burkar. Det gäller ju nu att plocka ordentligt med burk så att den magiska gränsen 5 000 kan passeras inom rimligt tid under hösten.

Då och då har jag också under veckan följt upp min mystery ”Ostindiska Compagniet”, Sunnan lyckades plocka FTF – jag får verkligen gratulera! Får man tro GeoCheck så är det bara en enda som hittat rätt svar, alltså Sunnan, medan det har gjorts 57 misslyckade försök. Det är tydligt att jag inte satte en överdriven svårighetsgrad, skall bli spännande att se vem som lyckas bli STF.

Veckans uppdatering av statistiken på min profilsida visade att det skett en omkastning av vilka som hittat flest Hallénburkar. TMR68 har nu rusat förbi Ingabo och nått förstaplatsen, även Lingon har gått förbi Ingabo på listan och erövrat den åtråvärda silverplatsen! Andra som klättrar på listan är jsson och hebb. Men de har handikappet att inte ha varit med om tidiga Hallén-event och numera arkiverade Hallén-burkar. Kanske borde man införa i GSAK andelen aktiva burkar som man loggat av en viss cachare.

Bland veckans händelser kan jag också notera att nu är åter 100% av hebbs burkar loggade efter mitt besök vid Blacktjärns-cachen förra söndagen. Ordningen är alltså återställd.

Nu finns inte längre tid för bloggande, nu tar planeringen inför helgens burkjakt fart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: