Robertshöjd Grand Slam

Man behöver inte vara borta många dagar för att det skall dyka upp nya burkar i närområdet! ”Robertshöjd Grand Slam” ligger visserligen ännu närmare hebb än min cachingbas, men den nya burken är ändå såpass nära att den bara måste ”röjas ur vägen”. Jag försökte mig på att plocka burken igår, men råkade då ut för ett högst besynnerligt fenomen. På en inhägnad yta stod två mugglare med någon slags spadar eller liknande föremål, till större delen gjorda av någon slags nät och slog på en stackars försvarslös boll. Man upphör aldrig att förvånas över vilka underligheter mugglarna har för sig. Helt obegripliga riter och meningslösa tidsfördriv. Mugglarnas närvaro gjorde att jag då fick avvika från platsen, men under förmiddagen idag var det dags för ett nytt försök.

Jag närmade mig åter den underliga inhägnaden, men idag var den öde, inte en mugglare i sikte. Var burken skulle sitta förstod jag snabbt, en kul och bra placering som gavs en favoritpoäng!

Efter framgångsrik loggning gick jag ut i skogen för att leta upp en lämplig plats….. (nu blev ni allt nyfikna)

3 kommentarer

  1. Jag kan inte undgå att tänka på Resande Mac i Fragglarna när jag läser det här inlägget.

Kommentarer är stängda.