Hemfärd via Green Lake – Paris CDG och hebb’s trappa!

Vi lämnade Portlandområdet på morgonen den 20:e juli och färdades norrut för att uppfylla målen i en sista synnerligen nördig utmaning! Tanken var att få några loggar kring den mytiska Green Lake! Den sjö som man (om man inte utgår från sin egen profil) får som startområde när man öppnar kartan. Några i gruppen tyckte detta var roligt. Eftersom jag alltid utgår ifrån mina hemkoordinater hade jag inte på länge sett kartan över denna sjö. Men det är sällan jag nobbar en logg, så givetvis följde jag med även på denna lilla utmaning.

Green Lake

Som kartan ovan visar lyckades vi hinna med fyra cacher runt om sjön, samt en lite längre bort innan det var hög tid att åka mot flygplatsen. Denna gång hade vi mer marginal än när vi skulle flyga från Kanada…

Allt gick väl på flygplatsen och vi kom iväg i tid. Sedan vidtog den långa tiden ombord på planet, med dess sedvanliga rutiner som det är på långflygningar. Det var riktigt skönt att komma ut ur planet när vi landade på CDG i Paris då datumet hunnit gå över till den 21:a juli.

Vi hade lite tid över på flygplatsen så det lokala TB-hotellet fick ett besök, inte ett nytt land för mig, men väl en ny provins i Frankrike.

Några timmar senare landade vi i Stockholm. Där tänkte sig TMR68 och Hallén lite caching kring Arlanda innan flygresan till Göteborg. Men då hade det kommit ett SMS från hebb som berättade att han samma dag publicerat en ny cache i centrala Stockholm! Vi tvekade inte en sekund, den bärbara datorn togs fram, koordinater hämtades sedan bar det av. Vi köpte biljetter på Arlanda express (inte speciellt billigt men snabbt, 20 minuter enkel väg), snart var vi inne i centrala Stockholm och gick i rasande fart mot ”hebb’s trappa”.

Burken var som tur var inte svår att hitta och vi kunde därmed båda få en eftertraktad hebb-logg till…

Signering av hebbs nyaste Stockholmburk.

Därefter var det tåget tillbaka mot Arlanda, flyget mot Göteborg – och vila…………….

3 kommentarer

  1. Fantastisk resa… och vilken avslutning!!!!! … att få avsluta med en unik hebb-cache. Det måste varit ”pricken -över-i-et”?

    /hebb 🙂

Kommentarer är stängda.