En liten aptitretare – från ”extermhelgen” i Karlsborg

Trodde ni att Hallén suttit hemma framför datorn och publicerat blogginlägg under helgen? Då trodde ni fel, jag har varit i Karlsborg och ägnat mig åt lite ”extremcaching” bland de gamla militära anläggningarna. Här följer nu en liten aptitretare!

Huvuduppgiften för vårt team, Monway, TMR68, Zcriptar och Hallén var den berömda cachen ”Fångarna på fortet”. Redan nu kan jag väl avslöja att vi var framgångsrika, men nog förtjänar detta ett eget blogginlägg så jag sparar detta till senare i veckan då vi förhoppningsvis lyckats sammanställa bildmaterial från vårar kameror, telefoner och gps:er.

Här skall vi ned...

Som sagt, mer kommer, håll ut!

En kommentar på “En liten aptitretare – från ”extermhelgen” i Karlsborg

  1. Hyggeligt at hilse på jer

    🙂 Simon
    Team Mojito, Danmark

%d bloggare gillar detta: