Några förändringar av bloggen – samt en ny magnetstav…

Bloggen har genomgått en del förändringar den senaste tiden, som den uppmärksamme läsaren säkert redan sett! Jag började med att samla allt som har med ”Hallén” att göra under en och samma flik. Där samsas kontaktinformation, bakgrundsskildring med en lista över mina cacher och event. Det förenklade flikstrukturen något. Sedan har rankinglistan försvunnit ur högerspalten. Den har efter gc.coms stora ombyggnad inte fungerat, inaktuella siffror kan man leva utan så den raderades. Även uppgifterna om mina hittade och publicerade Waymarks har tagits bort, jag är inte aktiv med att varken skapa eller logga så även den kändes fel att ha kvar.

Min bild på ”Original Stash” har fått en egen plats i högerspalten, en riktig skrytbild som jag tänker ha kvar länge på bloggen!

Sidhuvudet har också fått en ny bild, där har jag länge haft ett hopkok av bilder, nu är det ett enda landskap. Det är vyn österut från Hönö och cachen ”Hönö – Dannekroken”, på klippan står TMR68 och jsson närmar sig genom klippterrängen. Båda var ovetande om att jag dröjt mig kvar på en upphöjd plats och dragit fram den stora systemkameran med vidvinkelobjektiv! Cachen var för min del loggad sedan länge, redan 2005 faktiskt, så det fanns lite tid att fotografera medan de övriga fick leta.

Under gårdagens tur utmed nano-vandringen i Gamlestaden inträffade ett missöde. När den lilla burken ”Bellevue till Gamlestadens nanovandring #8” plockades gick min magnetstav av, vilket elände! Att gå omkring utan magnetstav är inte acceptabelt, den behövs när man minst anar det. Därför blev det idag en blixvisit hos leverantören inne i Nordstan, en enda fanns kvar i hyllan, men det räckte för att gör mig glad igen!

2 kommentarer

  1. Japp, stilren bild som ger rättvisa för geocacharens uttryck ”öppna landskap”. En anna sak är att jag kikade på din Gsak-karta och ser man till färgerna kan man tro att du plockat över 5000 i Slovakien och inte i Sverige, 🙂

Kommentarer är stängda.