Lavendelskattjakt i snöblask

I går kväll publicerades ”Lavendels barndomsskog” endast några hundra meter hemifrån utan att jag märkte denna dramatiska utveckling i närområdet… Det bevisar kanske att jag faktiskt är botad från FTF-jägar sjukan – troligen är det väl ingen som tror på det så jag skall inte försöka driva hem någon poäng kring denna fadäs.

Det blev istället en liten kort promenad idag på förmiddagen för att plocka Lavendels första burk, det lär väl bli samma krav på att ha 100% Lavendel som 100% hebb misstänker jag då jsson, peg54321 och TMR68 alla var där i går kväll, men alla blev slagna av Monway vilket är ganska märkligt!

Det blev alltså en kort förmiddagspromenad i hård vind och snöblandat regn som slog mot ansiktet och kändes som småspik. Jag har varit med om trevligare promenader! En burk hittades och loggades, därefter kunde jag återvända till cachingbasen.

En suddig Hallén fotar sig själv med hjälp av Oregon 550t, som inte är lätt att fokusera med om man inte ser displayen....