Kallebäcks by – publicerad @ 15.32

Nu kan jakten börja! Min senaste cache ”Kallebäcks by” har publicerats!

Den ligger i ett mycket fint område med lämningar efter byn. Det är nog inte många som tänker på att gångvägen faktiskt är den gamla byvägen!

Vill du läsa mer om Kallebäcks by och dess gårdar finns det ännu en blogg signerad Hallén – Delsjöområdets historia (även den här på wordpress). Om du följer länken kommer du att känna igen cachebeskrivningens text, jag har nämligen lånat min egen test till den nya burkens cachesida.

God jakt önskas alla FTF jägare!

—————-

Grattis till pnlarsson och Spioneck som tog FTF kl 15:48, inte många minuter efter publiceringen!

4 kommentarer

  1. Spännande läsning och jag hade verkligen viljat veta exakt var galgbacken i kallebäck låg med en bild så att jag vet vart jag ska gå😊 tack 😊

Kommentarer är stängda.