Idag för åtta år sedan…

Idag är det exakt åtta år sedan jag skaffade mitt konto ”Hallén” på geocaching.com. Det var en måndag och jag satt då vid min dator på arbetet och skapade kontot då jag inte hade en fungerande uppkoppling hemma. Under lördagen hade jag varit på kurs i GPS användning i Friluftsfrämjandet och Studieförbundets regi på Stora Torp. Ledare för kursen var geocacharen ”Gustaaf” och jag fick för första gången stifta bekantskap med en hemlighetsfull värd där små dolda plastburkar stod i centrum. Vi fick låna några enklare gps:er och sedan ge oss ut på jakt, målet var att nå fram till cachen ”Geocache”, en av ytterst få burkar som fanns i området på den tiden. Då loggade jag inte cachen, jag hade ju inget konto! Men, som sagt, på måndagen skapades mitt konto och på eftermiddagen gick jag och köpte mig min första gps! Sedan dröjde det till den 19:e innan jag hade tillfälle att logga min första burk, men det lär jag återkomma till i ett inlägg om några dagar.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.