Legenden Ingabo

I samband med ett planeringsmöte inför en kommande geocachingtur träffades vi på tisdag kväll hemma hos legenden Ingabo. Utanför den håla där han dväljs hittar man en cache med samma namn, inte designad av legenden utan av en annan legend – FTF monstret Monway.

Snafas, TMR68 och Hallén gjorde ett försök före mötet att få cachen loggad. Jag hade en idé om var burken kunde sitta, men mina funderingar visade sig vara helt insnöade och det krävdes att snafas använde sin slutledningsförmåga för att problemet skulle övervinnas. Sökandet gjordes inte lättare av att Zcriptar och Ingabo tittade på och kom med diverse kommentarer kring vårt amatörmässiga letande.

När loggen slutligen var signerad fick vi gå in till planeringsmötet som varade nästan till följande dag!

%d bloggare gillar detta: