After-Work-Caching

Vardagen har börjat att återfinna sin rytm och därmed också enstaka geocachingturer efter arbetet. Dagens sommarvärme var en skarp kontrast till gångna veckas arktiska äventyr, men lockade till en liten vandring. Det var skönt att sträcka på benen så jag beslutade mig för att ta en tur från arbetet hem till cachingbasen. Utmed vägen hade det dykt upp några burkar som kunde tjäna som underhållning!

Efter ett par kilometers vandring nådde jag fram till ”Olskroken”. Den togs enbart med hjälp av telefonen då denna tur var en ren impuls, inte det minsta planerad. Det var inga problem att hitta och logga så jag kunde snabbt dra vidare mot ”Stenöga”. Den var svårare enbart med en telefon, men gick genom en stunds systematiskt letande. Egentligen hade jag tänkt att ta även ”Lotten”, men då den verkade ligga ute i spenaten avstod jag och återkommer med en riktigt GPS i handen.

Inte några storslagna äventyr, snarast vardagslunksburkjakt… det kan ju faktiskt vara trevligt det också!