Den Arktiska drömmen

Nu är årets riktigt stora resa slut, allt är redovisat (eller…) på bloggen och responsen har varit överväldigande! Mellan 300 och 400 besök har gjorts på Halléns Geocachingäventyr varje dag när nya inlägg om resan har publicerats. Ett riktigt stort och varmt tack till alla läsare!

För er som vill titta på inläggen igen har jag samlat allt i en lista, de finns också på en egen sida under rubriken ”resor”. Nu blir det till att återanpassa sig till vardagscaching och vardagsliv, men nu begriper jag de som talat om att få den Arktiska bacillen, alltså att man längtar tillbaka till Arktis. Nog finns tankar på att genomföra nya nordliga – eller varför inte extremt sydliga resor! Men fram tills dess lär ni få stå ut med högst vardagliga inlägg från burkjakt på mer närbelägna platser.

6 augusti

N 59° — Oslo

N 78° — Hallén landar i Longyearbyen — Svalbard

7 augusti

Förmiddag med geocaching i Longyearbyen – se upp för kängurus

Hallén i hytt 303 – nu beger vi oss ut på havet!

Barentsburg – en liten bit av Ryssland

Катюша

8 augusti

Magdalenefjorden

Björnen sover, björnen sover på sitt stora berg, han är ganska farlig….

Landstigning vid Sallyhamna

Villa Oxford

Isbjörn i sikte!

N 80° – Moffen’s Venner

9 augusti

Lilliehöökbreen

Geocaching och Challenge FTL i Ny Ålesund!

10 augusti

Longyearbyen: Med magnetstav som luftvärn

Än en gång – ett riktigt stort tack till alla läsare!

Isbjörn_8aug

6 kommentarer

    1. Resan bokades genom http://www.hurtigruten.no/, det finns många val man kan göra. Allt från enbart båtturen till längre paketlösningar inklusive flyg till och från t.ex. Oslo. Jag hade mailkontakt innan jag bokade och fick verkligen utförliga svar på alla frågor.

  1. Tack för den fantastiska reseberättelsen. Jag har läst, drömt, inspirerats och fascinerats. Vilken upplevelse du varit med om. Tack för att du delat med dig!
    /Camilla med nick Mamma Camilla

  2. Tack för denna resa som jag fått vara med om genom dina ögon. Tack för att du vill ta dig tid att förmedla allt till oss andra.

Kommentarer är stängda.