Hundra procent län – mot nya mål!

Före avresan till Östersund såg min karta över län där jag hittat burk ut enligt följande.

Nu efter besöket i Östersund har det sista vita fältet fyllts med innehåll.

Trevligt att det blev en mörkgrön färg för Jämtland (alltså 51 hittade eller fler). I alla län har jag nu minst 10 hittade burkar, tvåsiffrigt har hela tiden varit ett ”krav” vid mina irrfärder över Sverigekartan. Men vad återstår nu efter att alla län erövrats? Finns det något kvar att göra? Givetvis måste man logga ”Challenge # 20 – Sveriges alla län” men sen då? Någon skulle säkert föreslå att hitta burk i alla Sveriges kommuner, men det är inte ett mål som jag är intresserad av att jaga i första hand. Inte säger jag nej till att lägga fler kommuner till kartan, men det finns andra mål som känns roligare.

Framförallt riktar jag nu blicken mot min världskarta. I nuläget har jag hittat cacher i 29 länder – det måste bli fler – och det måste bli fler världsdelar markerade på kartan! Det är för mig ett stimulerande mål där det samtidigt finns goda möjligheter att få nya och intressanta upplevelser.

Vilket blir land nr 30…..? Inget beslut är fattat, men det måste ske snart! (om jag bara kan hitta en lucka i kalendern).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.