Sidhuvudet bjuder på överraskningar!

Det är möjligt att några av er redan märkt att jag genomfört en förändring av bilden i sidhuvudet. Hittills har jag då och då ändrat bilden, nu har jag lagt in en funktion som gör att det kommer upp en ny bild varje gång du besöker sidan. I skrivande stund finns det 53 olika bilder och fler kommer! Bilderna visar lokala händelser och bilder från resor runt om i världen, det bjuds alltid på en oväntad händelse när man besöker Halléns Geocachingäventyr!

Alla bilder har också försetts med koordinatinformation, jag har nöjt mig med N XX E XXX för att det inte skall bli för mycket siffror i bilden, men det ger ändå en ungefärlig angivelse om plats på jordklotet.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.