Nattsvart burkjakt – några filmer

Nu är vi tyvärr mitt inne i den mörka årstiden igen, men det bör inte hindra lite burkjakt! På geocaching.com har det lanserats en video som skall uppmuntra till skattjakt under dygnets mörka timmar, som åtföljs av en lista med goda råd:

”Geocaching doesn’t stop when the sun goes down. There are thousands of night caches hidden around the world. Their clues can only be unraveled in the dark of night. The cache listings are easy to spot with a ”Night Cache” attribute.
Night caches often rely on small reflectors and ultraviolet light to guide geocachers. Pack all your geocaching basics, a couple flashlights, and a UV light.

* Be sure to read the cache description to find out if you’ll need additional supplies.

* Always make sure you tell someone where you’re going

* and be friendly if a non-geocacher asks about your activities.”

Det har även lagts ut en del riktigt bra videos på YouTube efter att det stora eventet FAD hölls i Göteborg. Där var inte jag med (kvällstrött morgoncachare som jag är) men jag länkar här in några av de kreativa filmerna som lagts ut på nätet.

Vi börjar med blaufishs två filmer:

Nästa film är skapad av The Explorist:

Geocachare #Odie var också på FAD och skapade följande video:

En kommentar på “Nattsvart burkjakt – några filmer

%d bloggare gillar detta: