Ny cachinglinje invigd!

Linje 5 & Linje 1

Sida vid sida: 1:an & 5:an!

Idag var det premiär för en helt ny cachingförbindelse från Östra sjukhuset, ett kort stycke från cachingbasen. De nya spåren togs idag i bruk och linje 5 som tidigare bara gått till Torp fortsätter nu hela vägen upp till vändslingan vid Östra. Det innebär en riktigt stor förbättring för mina cachingresor, det var därför nödvändigt att provåka den nya sträckan samt att givetvis kliva av för att fånga en och annan burk.

Jag klev av vagnen vid hållplatsen Sälöfjordsgatan och gick mot cachen ”Trollberget Jättesten”, den hade ingen hittat sedan 8:e september vilket gjorde att jag hade mina tvivel på att den skulle hittas, tyvärr var mina tvivel befogade då jag hittade platsen som hinten beskriver men någon burk hittade jag inte.

Även om det var en DNF så var utsikten fin från platsen!

Även om det var en DNF så var utsikten fin från platsen!

Hisingens Jul kalender 2012 #5” kändes som ett säkrare kort då det var en ganska ny burk så jag lade om min kurs och klev iväg genom villaområdet mot burken. Mycket riktigt var det en snabbt funnen burk som loggades med lite darrig stil då händerna var lite nedkylda. Som närmaste cache fanns ”Benny Boy´s cache #2”, åter en burk som inte loggats på länge, faktiskt inte sedan 29:e oktober, som alltid ett varningstecken! Om burken är borta kan jag inte helt säkert säga, men jag hittade den inte på de platser där jag sökte. Några av de små ”locken” gick inte att rubba i kylan så det är möjligt att den fanns där ändå…

Efter en kortare promenad i den tilltagande iskalla decembervinden hittade jag fram till och hittade fram ”So(P)a”, skönt att få ännu en logg! Dagens korta 3,8 kilometersrunda avslutades med en adventskalender cache ”Hisingens Jul kalender 2012 #6”, snön gjorde här jobbet lätt. Det var bara att följa i tidigare jägares fotspår. Under tiden jag loggade plingade det till i telefonen, nästa Jul kalendercache hade publicerats, men den låg utanför dagens jaktmarker så jag lät bli att skynda 3,5 kilometer (fågelvägen) mot denna nya burk – man är ju inte FTF-jägare som tur är.

Som vanligt ligger det en hög med trädgårdsavfall bakom denna typ av skylt...

Som vanligt ligger det en hög med trädgårdsavfall bakom denna typ av skylt…

Efter denna minirunda återvände jag mot cachingbasen med hjälp av linje 5, härligt att den nu är igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: