Klagomål vid Klagomuren

Julaftons morgon vaknade jag tidigare än vanligt av en intensivt arbetande traktor som röjde snö nedanför fönstret! Att somna om fungerar ytterst sällan så jag gick upp och tittade på mina mail, vad står på en ny burk några hundra meter bort – ”Klagomuren”. På med kläderna och iväg, hann inte ens få någon frukost. Vid 5.20 var jag ute i den mer än decimeterdjupa snön som täckte Göteborg på Julaftons morgon (det är mycket ovanligt!). Jag pulsade genom snön och kom bort mot det hebb kallar Klagomuren.

Här skall den vara...

Här skall den vara…

När jag nu tittar på cachebeskrivningen inser jag att det var en nano jag letade efter! Förhållandena kunde inte ha varit sämre, bergytan var i det närmaste blästrad med snö, men jag inledde utgrävningen.

Är det så här man skall ha det på julaftons morgon?

Är det så här man skall ha det på julaftons morgon?

Klockan närmade sig 6 och jag började känna en viss hopplöshet och dessutom en allt mer påträngande hunger. Även om det är retsamt så fick jag ge upp, inte värt att ödsla hela julaftons morgon på en nano begravd i snö. Tung i sinnet gick jag tillbaka mot cachingbasen, kanske får det bli en liten julaftonspromenad när det blivit ljust för att se om det går lättare då – eller låta någon annan gräva upp burken!!

På vägen hem kunde jag njuta av denna vita jul, snötyngda träd denna dag är man inte bortskämd med i Göteborg. Men nu närmar sig temperaturen nollan så vi kommer säkert att få en del regn innan det snabbt fryser på igen och allt blir som vanligt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: