Dan före dan caching

Julen närmar sig med stormsteg, men lite burkjakt bör man ändå ta sig tid till! Idag blev det en minitur ut till Hisingen för att besöka Tuve och Hisingsparken för att plocka några av Hisingens julkalender burkar. Jag inledde jakten med att gå mot ”#13 Hisingens julkalender 2012”, det var ännu mörkt men snart gick det upp ett ljus…(!) och burken kunde loggas.

Hisingsparken

I gryningen nådde jag utkanterna av Hisingsparken, där lämnades asfalt och barmark och jag kom ut på skridskobanan – alltså motionsspåret. Tur att jag plockat med ”dubbdäck” till kängorna, annars hade det blivit ett par riktigt besvärliga kilometer fram till ”19# Hisingens Jul kalender 2012”.

Lucka nummer 19

Även nästa etapp av min lilla 4:e advents vandring gick på isiga stigar bort mot, hör och häpna ”13# Hisingens Jul kalender 2012”, det finns alltså två luciacacher i Hisingens julkalender serie!! Undrar hur detta gått till… Nåväl, jag klagar inte över att det fanns ännu en burk att leta upp. Dessutom en snyggt utformad burk!

Luciacache nr 2

Nu var områdets adventskalenderburkar avklarade och jag bestämde mig för att gå mot ”Mork & Mindy (nano nano)” som vållat mig problem tidigare. Men nu hade jag fått bekräftat att jag faktiskt letat på rätt ställe vid mitt tidigare besök så min nyfikenhet tog överhanden och jag gick de knappa 170 meterna till denna nano. Döm om min förvåning när jag denna gång hittade burken omedelbart, där hade jag ju faktiskt letat! Kan man bli tillfälligt burk-blind på båda ögonen samtidigt som känseln i fingrarna helt upphör att fungera? Det är nästan den enda förklaringen till att jag missade denna vid mitt förra besök!

Nanos har landat, nu tar dom över geocachingen....!

Nanos har landat, nu tar dom över geocachingen….!

Det var all caching jag hann med före jul, nu lär det inte bli någon burkjakt under morgondagen – om det inte dyker upp någon ny burk i cachingbasens omedelbara närhet förstås…

En kommentar på “Dan före dan caching

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: