På väg mot söder!

Lördag kväll gav vi oss så av… Resultatet av det hemliga planeringsmötet jag tidigare skrivit om blev en tur mot söder, mot Serbien och Belgrad. Gänget som gav sig av var Ingabo, hebb, Zcriptar, jsson samt peg54321. Vi var dock egentligen två olika team där jag tillsammans med Ingabo, hebb och Zcriptar hade lite vildare planer än att enbart gå runt i Belgrad, men det kommer det mer om i nästa inlägg!

Vi flög med Wizz air, billigt men extremt trångt! Jag har nog aldrig tidigare suttit så illa på en flygresa. Det var tätt mellan stolarna, mycket tätt. Efter en pina på väl över två timmar nådde vid den serbiska huvudstaden och fick oväntat lätt en taxi trotts att klockan närmade sig midnatt. Det blev en problemfri tur in mot centrum och det hotell vi bokat. Hotellet (4-stjärnor) var synnerligen prisvärt och motsvarade förväntningarna både när det gäller rum och inte minst frukosten.

Vi var nu alltså på plats och redo för ett storslaget äventyr i främmande länder…

En kommentar på “På väg mot söder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: