Kung Ring – ett riktigt mysterium

Kolera

Kolerakyrkogården är en av platserna som måste besökas för att hitta fram till den mystiske kung Rings hemliga håla!

Den 4:e januari skrev jag om ett underhållsbesök vid finalen för min mystery ”The mystery of king Ring”. Då kunde jag – trodde jag – konstatera att burken var borta. Den 21 januari kom cachare breorj på besök och hittade då två burkar! Den gamla burken hade varit begravd djupare än min ursprungliga placering och dessutom infrusen. Min ersättningsburk sitter intill den gamla, men den gick inte att se när jag var där.
Idag blev det därför ett besök vid cachen för att försöka ta bort en av burkarna. Kylan som åter drabbat oss hindrade mig från att få loss den större burken. Tillfälligt får det därför sitta två burkar på platsen, pet-röret kommer att avlägsnas när isen släpper sitt grepp!

Det var all cachingaktivitet jag hann med denna lördag. Nu kommer det att bli lugnt och fridfullt en liten tid här på Halléns Geocachingäventyr, men om några dagar lär ni få något att läsa igen, något intressant och spännande kan jag nog våga lova!

%d bloggare gillar detta: