Geocaching on The Rocks

Kvart över sju på måndagskvällen ringer TMR68 och frågar om jag har tittat på ”The Rocks”, en ny burk i Sävedalen ett kort stycke från våra cachingbaser. Två lampor och en gripklo plockas med och vi är iväg några minuter senare. Våra ljuskäglor svepte mellan stenblocken, upp i träden och in i de små grottorna. Vi ålade och klättrade, tittade och funderade om och om igen, men någon burk ville inte uppenbara sig.

Mitt under sökandet hördes en mugglare hojta – ”Letar du efter något eller….” Vi var då inne i var sin grotta och brydde oss inte om mugglaren. Hade han vågat att söka sig upp mellan stenblocken hade han kanske blivit indragen i en håla och förvandlats till geoföda…

Efter väl över en timmas letande tvingades vi inse att det skulle bli en DNF på denna. Monway hade naturligtvis redan varit här och plockat FTF:en, men inte ens den omsjungne FTF-jägaren hade lyckats på första försöket! Vi får slicka våra sår och återvända, helst under dygnets ljusa timmar.

I vilket fall, det blev ett litet oväntat äventyr denna måndagskväll.

TheRocks_dagsljus

Det bör nog vara så här ljust när man letar efter denna luring! (Bilden är hämtad från cachesidan).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: