Hemresa

Allt roligt har ett slut, så även långa utlandsresor. Vi hade nu varit i USA sedan den 18:e april, men på eftermiddagen den 3:e maj var det dags att anträda hemfärden. Men innan vi klev ombord på planet passade vi på att ta ytterligare några cacher – för inte hade vi fått nog än inte!

Utsikt över flygplatsen.
Utsikt över flygplatsen från en cache högst upp i ett P-hus.

Totalt skulle det bli hela 20 cacher funna timmarna innan avresan.

En sista virtuell innan hemfärd!
En sista virtuell innan hemfärd!

Lite oroliga var vi allt att hyrbilsfirman skulle ha några anmärkningar då bilen slitits mer än normalt under de gångna veckorna och de 5 000 kilometer som den rullat… Men återlämningen gick snabbt och vi har ännu inte hört något om några efterräkningar.

A380

Åter klev vi ombord på en A380 och inledde de många och dryga timmarnas flygning hemåt och ombord firades den lyckade resan. Samtidigt kom tanken, hur skall jag hinna med att logga alla de omkring 5 400 cacherna som vi signerat under knappt två veckor!

5 kommentarer

  1. Tack Per för det fina arbete du lagt ner på att dokumentera vår underbara resa ! Det är dubbel valuta för pengarna att få uppleva den på nytt genom alla bilder och detaljer – i helt dammfri miljö dessutom !

  2. Tack för att jag virtuellt fått vara med på denna fantastiska resa. Har läst allt med största intresse och lyfter på hatten för att du tar dig tid att förmedla dina upplevelser till alla oss andra.

  3. Vilken härlig bloggläsning! Tack för att kunna få dela upplevelser av detta slaget på detta sätt, det inspirerar verkligen min egen blygsamma cachning… Det är inte utan att man själv skulle vilja komma dit och göra om det. Undrar vad som står näst på er lista?

  4. Härlig läsning. Jag har 3.600 loggar på snart 6 (sex!) år. Detta har ni alltså passerat med råge på ca två veckor. phu…. jag har aldrig sett dessa symptom förut men jag befarar att ni lider av något…

Kommentarer är stängda.