Gizza vad och väckelsemöte i skogen

Dagen såg ut att bjuda på ganska blåsigt och kyligt majväder, men sånt hindrar inte en inbiten burkjägare! Strax efter klockan sju lämnades cachingbasen och jag gick öster ut mot en liten grupp av relativt nya burkar. Första stoppet blev ”Gizza Vad #1”, jag såg omedelbart något misstänkt och kunde därefter sätta min signatur i boken. Värre var det med #2 i denna miniserie, där såg jag inte något vid nollpunkten, det blev till att ta fram telefonen för att se den bild som cachebeskrivningen talar om, då gick det mycket lättare!

Vem har bott här?

Vem har bott här?

Därefter tog jag mig ned från bergssidan och gick bort mot ”Timmerslättskogen”. Den beskrivs som en lämplig gömma för nybörjare, men inget hindrar att Hallén loggar även en sådan! Det gick lekande lätt att hitta burken.

Nu var dagens jakt avklarad och jag drog mig bort mot Kåsjön, där renoverade jag finalen till min serie runt sjön samt burkarna 1-4 och nr 16. Samtidigt med renoveringen var jag med och ledde en geocachingaktivitet (väckelsemöte) för STF tillsammans med jsson. När rundan med nybörjarna var avklarad drog jag mig tillbaka till cachingbasen via de små stigarna i Kåsjö- och Delsjöområdet.

Deltagare

Glada deltagare på STF aktiviteten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: