Med mugglargänget i Färjenäs

Tyvärr fick jag fota med min GPS, därav det usla resultatet!

Tyvärr fick jag fota med min GPS, därav det usla resultatet!

Onsdag lunch och eftermiddag ägnades åt avtackning av två av mina närmaste kollegor som nu skall bli ”afterworkare” som det tydligen heter på svenska numera! Av skäl som jag inte skall trötta er med på denna blogg så åkte vi, en nästan 30 personer stor styrka, över till Eriksberg för lunch. Därefter började vår rundvandring. Vår främsta varvsexpert berättade om fartygsproduktionen och mellan två av stoppen gjorde jag en rusning och letade upp ”Fartygsdopet”, den hittades blixtsnabbt och då vaknar två andra kollegor som också är geocachare, om än av den mer avslappnade sorten som väntar på att jag skall hitta burken…. Vi gick vidare och jag höll mitt föredrag om Karl IX Göteborg, det innehöll nog många nyheter för de mer modernt inriktade forskarna i publiken.

Mugglargrupp

När denna plikt var avklarad kunde jag åter passa på att smita några sekunder, det blev en rusning till ”Färjenäsfärjan”, lyckligtvis hittades den blixtsnabbt så jag kunde återvända utan att någon (?) märkt att jag var borta. När turen närmade sig polisman Fritz Fritz kvarter skyndade jag åter iväg och loggade ”Flemingsgatan”, därefter fick det vara bra för denna dag. Oväntat mycket burkjakt det gick att klämma in på denna mugglaraktivitet!

vy mot cache

En kommentar på “Med mugglargänget i Färjenäs

  1. Ja, jag har lite dåligt samvete för att jag bara gled på din arbetsinsats. Men det fina med det var ju att min cachinglust vaknade till liv efter de senaste försökens stora besvikelse och tre missade länder… Så du får se det som att du gjorde något mycket gott.
    /Mallabas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: