Dramatisk uppdatering av statistiken

Äntligen är alla burkar från den gångna USA resan loggade och det har funnits tid att ta itu med att uppdatera statistiken, givetvis den mest dramatiska uppdateringen någonsin! Jag börjar med världskartan, före resan hade jag 128 loggar i USA och enligt min egen färgskala får landet då en gulaktig färg.

Världskartan2013-04-17

När resans resultat förts in på kartan blir bilden en helt annan.

Världskartan2013-05-26

Något jag inte trodde var möjligt när kartans färgskala skapades har inträffat, ytterligare ett land har färgats svart, alltså över 5 000 hittade burkar!

Detta avspeglas givetvis också på delstatskartan. Den har en avvikande färgskala, men efter denna resa och inför framtida (!?) turer västerut så får jag nog anpassa även den till samma färgskala jag har på alla andra kartor i min statistik.

Före senaste USA resan.
Före senaste USA resan.
Många fler burkar och ytterligare tre delstater!
Många fler burkar och ytterligare tre delstater!

Ett diagram som kan vara spännande att titta på är den kumulativa ökningen av burkar över åren. Samt antalet hittade cacher per månad under innevarande år.

Antalhittade_130417
Fram till april var det ett ganska lugnt cachingår!
Behöver jag kommentera...?
Behöver jag kommentera…?

Under hela 2012 loggade jag 4 534 cacher, det överträffades på endast lite över två veckor i västra USA. Allt annat under året kommer knappt att bli synligt och den kumulativa ansamlingen av burkar har fått ett minst sagt udda utseende!

Det är med en viss lättnad jag kan konstatera att burkarna nu är loggade och dessutom att jag är ikapp med min egen statistik.

2 kommentarer

  1. Det är ju naturligtvis en otrolig prestation, men det har inte mycket att göra med den geocaching som jag uppskattar…

  2. Statistiken visar ju bara att du varit lite lat tidigare 🙂

    (hrmm, okey ett litet grattis till bedriften är kanske på sin plats också)

Kommentarer är stängda.