Ut på havet! Vart är jag på väg…?

Torsdagen den 30:e maj gav jag mig av ut på ett nytt äventyr, inte någon power-caching utan upplevelsebaserad burk jakt denna gång. I en lång rad blogginlägg kommer nu en berättelse om resan. Det är inte varje dag det loggas en burk så jag hoppas att ni har tålamod med detta och kan njuta av de bilder som kommer att visas. Först av allt kommer ett litet hopkok av upplevelser i en liten film som man skulle kunnat kalla ”på vattnet”, men jag nöjde mig helt enkelt med – Vart är jag på väg?

5 kommentarer på “Ut på havet! Vart är jag på väg…?

  1. Stackare ! Vet inte vart han är på väg och tror att han seglar. Sjösjuka kan förvrida huvet även på en inbiten cachare! En annan vet ju bättre men har vett att hålla tyst 🙂

  2. Tack för sist. Det var verkligen trevligt att träffa dig igen.

  3. Om du reser med MS Fram så reviderar jag mitt svar. Grönland, södra fjordarna och Diskobukten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: