Ut på havet! Vart är jag på väg…?

Torsdagen den 30:e maj gav jag mig av ut på ett nytt äventyr, inte någon power-caching utan upplevelsebaserad burk jakt denna gång. I en lång rad blogginlägg kommer nu en berättelse om resan. Det är inte varje dag det loggas en burk så jag hoppas att ni har tålamod med detta och kan njuta av de bilder som kommer att visas. Först av allt kommer ett litet hopkok av upplevelser i en liten film som man skulle kunnat kalla ”på vattnet”, men jag nöjde mig helt enkelt med – Vart är jag på väg?

5 kommentarer

  1. Stackare ! Vet inte vart han är på väg och tror att han seglar. Sjösjuka kan förvrida huvet även på en inbiten cachare! En annan vet ju bättre men har vett att hålla tyst 🙂

  2. Om du reser med MS Fram så reviderar jag mitt svar. Grönland, södra fjordarna och Diskobukten.

Kommentarer är stängda.