Lunchträff – event mitt på blanka tisdagen

Goldandays

Idag hade Nickexs från Stockholm bjudit in till event på en klassisk lunchrestaurang mitt i centrala Göteborg. Jag hade möjlighet att avvika från jobbet så det var ingen tvekan om att det här var något värt att vara med på. Det strömmade till burkletare från alla gator och snart fylldes de två borden inne på matstället.

Geomatätare

Mums för geocachare

Vi startade eventet kl 12 och höll på lite över en timma då de flesta av oss började avvika, mot ytterligare burkjakt eller som för mig; tillbaka till arbetet igen. Det skulle även hållas ett event senare under eftermiddagen, men det hade jag tyvärr inte möjlighet att vara med på.

Ett stort tack till arrangörerna för detta trevliga initiativ och ett stort tack till alla trevliga burkletare som var med på träffen!

%d bloggare gillar detta: