Än mer mystik

Även midsommaren kom att gå i mystikens tecken. Under midsommaraftonens kväll passade jag på att lösa ”Texas pusselpyssel #3” som är ett korsord vilket leder fram till koordinaterna. Idag på morgonen gick jag iväg mot de koordinater jag fått fram. Vädret var inte lika vackert som under vandringen igår, men fullt acceptabelt.

Efter en stunds vandring nådde jag fram till nollpunkten och kunde snabbt dra fram burken, allt medan en mycket irriterad skata skällde ut mig från en gren i trädet! Efter fullbordad loggning tog jag en liten vandring i omgivningarna för att samla in en del ledtrådar som jag inte fått med mig tidigare. Nu återstår endast nummer 5 i serien, sen blir det till att gå mot finalen, men det får jag ta en annan dag.

I omgivningarna finns några av Göteborgs dyraste villor, att där hitta ett sönderslaget ödehus är något förvånande! Det händer som sagt alltid något oväntat!

Det finns ödehus även i de finaste villakvarter!

Det finns ödehus även i de finaste villakvarter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: