After Work Caching: Bangårdsgatan och en multi

Nya hus

Lite burkjakt efter arbetet är aldrig fel! Sedan en tid var cachen ”Bangårdsgatan” åter aktiv och jag tog en promenad förbi för att försöka hitta den. Mugglarna var oväntat många och gps-signalen väntat svag på denna plats invid höga hus och järnvägens elledningar, jag vimsade fram och tillbaka innan en livlina tillkallades. Jag fick då ett mer begränsat område att söka av men det tog ändå ganska många minuter innan burken låg i min hand. Skönt att få denna avklarad!

Min livlina tipsade sedan via SMS att jag inte borde missa multin ”Chat Noir” när jag ändå var nära dess startkoordinater. Jag gick genast mot startpunkten, där fanns ganska många av det hinten anger, men på tredje försöket kom jag rätt och började gå mot finalen. Där blev jag minst sagt förvirrad. I min gps angavs det att det rörde sig om en 5/5 cache men i telefonen en 2/2, alltså hade något ändrats, ändå kunde jag inte begripa hur en liten burk skulle kunna finnas med T2 rating på denna plats. Livlinan fick åter besväras och då kunde jag konstatera att området förändrats bara över helgen och nu var T-värdet betydligt mycket högre! Det var bara att ge upp och fortsätta vandringen hem mot cachingbasen, det blev 9,9 kilometers promenad och en burk loggad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: