Renströmska sjukhuset

Renströmska sjukhuset

Det är alltid trevligt när det dyker upp nya (och inte omöjliga) burkar i närområdet. ”Renströmska sjukhuset” är en plats jag ofta passerar när jag tar en vandring hem från arbetet. Givetvis försökte jag mig på att logga denna under veckan som gick, men då hade en armé av minimugglarungar bestämt sig för att ockupera området! Då fick jag gå därifrån med oförrättat ärende. Under inledningen av lördag förmiddag var det dock tomt och jag kunde gå fram och plocka burken! Det blev inledningen på en dryg mils vandring i Delsjöområdet med inriktning på att fotografera – det var otroligt vackert med den klara höga höstluften, dimmor över sjöarna och helt vindstilla.

Cachen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: