Möte i skogen

Skyddsobjekt

Under en helg som blockeras av olika aktiviteter hann jag ändå med att gå ut en liten runda i det fantastiskt vackra höstvädret. Någon geocaching fanns inte med i planen för dagen, det har visserligen kommit en ny burk i Delsjöområdet men den är en T4,5:a! Den kanske går att ta med metspöt, men det ville jag inte släpa runt på idag. Denna dag var vikt åt att vänsterprassla, och det ordentligt! När jag som bäst hade knäböjt och börjat pilla med en manick för att inleda vänsterprasslandet, (undrar om denna rad kommer att öka antalet besökare med 2000 procent??) kom en hund fram och hälsade! Den medföljande ägaren och jag inledde ett samtal och det visade sig vara sm6dje som jag träffat! Han var på jakt efter ”The space phone”, jag känner sedan tidigare till var andra steget är beläget så vi gick dit, men platsen hade förändrats en hel del. Det steg två satt på var borta, dessutom hade koppartjuvar härjat på platsen och klippts sönder det mesta! Jag erbjöd mig att göra ett försök att visa vägen till finalen även om jag var lite osäker på platsen då det var nästan mörkt när jag var där och loggade. Våra vägar skiljdes åt efter ett mycket trevligt samtal och jag gick ut bland buskarna för att fortsätta med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: