”FTF-jakt” live från rymden….

Rymd

Morgonen den 7 november kommer det att bli direktsändning från en FTF-jakt!! Denna gång får Monway, MPLL och övriga snällt får sitta framför skärmen och titta på när astronaut Richard Mastracchio färdas upp mot skyn i riktning mot ”International Space Station”. Vi lär väl bara få se själva starten på jakten, men det är väl inte otroligt att det publiceras en och annan bild i på cachesidan, eller blir det bara en dussinlogg – snabbt hittad vidare mot nästa…?

Med anledning av denna dramatiska FTF-jakt kommer det att hållas event här på jorden. För en kort stund sedan publicerade StadsAlv eventet ”Launch and breakfast event”, det inleds klockan 04:50, äntligen ett äkta morgonevent!

FTF-jägare!

FTF-jägare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: