Vandring till Kolmaden

Kolmaden

Man behöver inte mer än vända ryggen till – eller åka till Rom – då dyker det upp nya burkar i närområdet! I söndags publicerades cachen ”Kolmaden” av ingen mindre än birtis. FTF-jakten hade därmed passerat och jag kunde invänta någorlunda uppehållsväder under onsdagen innan jag gav mig av genom mina hemma marker för att försöka leta upp denna nya burk. Jag hade dessutom ett underhållsuppdrag på min egen cache ”Lyckan” ett par Hallénkliv bort. På vägen till dessa burkar blev det även lite vänsterprassel….

Jag anlände till nollpunkten och började söka, fick utöka området något och såg då en misstänkt plats. Där åkte ficklampan fram och snabbt var denna fina lilla burk hittad. Den påminde om en av mina egna, numera försvunna cacher. Nöjd med denna logg gick jag vidare mot cachen med underhållsbehov. Det var loggboken som började se medfaren ut, den har varit med sedan 2006 och eventet jag höll på Lyckan tillsammans med grodan & fiabus, nu fick loggboken gå i närmsta skräpkorg, men först en bild på den ärevördiga loggboken.

Loggbok från 2006

Och vilka var först i loggboken...!

Och vilka var först i loggboken…!

Jag fortsatte nu tillbaka hem mot cachingbasen samtidigt som jag ägnade mig åt lite andra aktiviteter. Det började så sakteliga skymma och ett lätt duggregn föll över den höstlika skogen.

Höst

När jag nådde fram till Svarttjärn var det mörkt, men så plötsligt blev det ljust – mycket ljust – omedelbart följt av ett öronbedövande dånande. Blixt och åskknall – ganska oväntat (det händer ju alltid något sådant)! Då kom även ett rejält åskregn så jag fick även duschat samtidigt som jag fick motion, ganska praktiskt egentligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: