Stormig tur till Västra Långvattnet

Västra Långvattnet

Idag blev det en runda i Delsjöområdet redan innan solen gått upp! När jag närmade mig dagens mål ”Västra Långvattnet” hade det dock hunnit att ljusna tillräckligt för att kunna börja leta efter en högt placerad micro.

Men med blicken riktad mot skyn missade jag att burken låt framför mina fötter! Tydligen har det blåsiga vädret ställt till det för den lilla cachen. Jag kunde därmed få en enkel logg, men jag ville inte låta cachen ligga på marken så jag hämtade ett närbeläget räddningsredskap för att få upp burken i närmsta träd. Vinden medförde dock ganska stora problem och burken blåste ned gång på gång. Till slut fick jag välja en något lägre nivå för cachen, det krävs fortfarande verktyg men den är nog inte så högt upp som CO tänkt sig – mail är skickat!

Cache

Endast en logg denna dag, men det är ju ett viktigt uppdrag att hålla det städat och snyggt i den närmaste omgivningen!

Som avslutning på rundan gick jag upp till min cache ”Bruaremossen” där locket försvunnit på min nano, hur det nu gått till! När jag kom fram kunde jag konstatera att även loggremsan var borta så det var bara att sätta ut en ny nano.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: