Man skall inte slåss mot väderkvarnar!

I nattens mörker loggas en burk.

I nattens mörker loggas en burk.

Det är en gammal visdom att man inte skall försöka slåss mot väderkvarnar, det är dömt att sluta illa. Ändå allierade jag mig denna torsdag med Don Quijote av La Gråbo och Sancho Panza för ett nytt äventyr. Vårt mål denna gång var Danmark (igen!), men som ni säkert vet är det sällan som sagans hjältar hamnar på rätt plats omedelbart, man måste först irra omkring en del för att höja spänningen till bristningsgränsen.

Vandrarhem

Vårt irrande i burkarnas land förde oss denna gång till Landskrona och dess vandrarhem. På väg mot vandrarhemmet passade det äventyrliga gänget på att undersöka ett ankare och där även logga en liten nano. För incheckning besöket vi även cachen ”Kvarnen”, som har hela 23 favoritpoäng. Men förgäves, sökandet pågick högt och lågt innan vi fick ge upp för att bege oss mot vandrarhemmet.

Under kvarnen försöker två mystiska individer likvidera mostret genomom att sprätta upp buken....

Under kvarnen försöker två mystiska individer likvidera monstret genom att sprätta upp buken….

Efter en kvällsmåltid på ett närbeläget gatukök gjordes ett nytt försök. Beväpnade med lans och hint samt en bild gav vi oss på nytt i kast med kvarnen, men det var hopplöst – man skall inte slåss mot väderkvarnar, så är det bara!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: