På andra sidan bron

Hav

Efter frukost på fredagen rullade Ingabo, TMR68 och Hallén ut från Landskrona och hade efter några mils åkande passerat den stora bron som går mellan Malmö och Köpenhamn. Vårt mål var att åka mot ”DK POWER 0413” och där påbörja den stora powertrailen. Anledningen till att vi startade just där var att Ingabo där avslutat trailen under en tur tillsammans med Paan och Rraisa för några veckor sedan.

Att blogga kring en tur på en powertrail är inte enkelt, det finns ytterst lite tid för fotograferande och händelserna utmed en trail är ganska få, det handlar om mängd, mängd och åter mängd på en sådan tur. det viktiga är att gruppen fungerar väl och att man ser det som en kul uppgift trots den låga graden av variation i burkletandet.

Stort och imponerande kalkbrott!

Stort och imponerande kalkbrott!

En skola som tyvärr bara gav oss en DNF.

En skola som tyvärr bara gav oss en DNF.

Vilda västern?

Vilda västern?

Trailens burkar ligger till en del på småvägar, men tyvärr även vid riktigt stora vägar och både på höger och vänster sida av vägen. De stora vägarna var riktigt svåra, ibland farliga att stanna på. Det var sällan någon fara att gå till burkarna då de låg utmed breda gräsytor utmed vägarna, men parkeringarna var inte alltid lämpliga!

Efter dagens kämpande och något över 200 burkar loggade kom vi fram till boendet i Prästö där vi fick tak över huvudet i väntan på att lördagens powercachande skulle inledas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: