KYSS MIG – sa Hallén….

Åter har hebb varit i farten och publicerat en ny cache. Denna gång fick jag uppleva publiceringen på ett något udda sätt. Burken publicerades i går kväll samtidigt som hebb och Hallén höll ett litet möte för att smida ondskefulla planer. Vi hade då både gc.com och hebb:s mail igång på skärmen framför oss, då dök det helt plötsligt upp ett mail om att hebbs senaste burk var publicerad. Trots detta hade jag ingen brådska från hebbs cachingbas – eller är det ett näste? Vi hade lite kvar att avhandla innan jag drog mig iväg utmed de mörka gångvägarna. Jag hade inte kommit många steg förrän hebb sms:ade att CF700 och iLop hade loggat FTF på cachen. Då beslutade jag att skjuta upp loggningen till måndag eftermiddag.

Efter att ha ätit middag drog jag idag på kängorna och begav mig ut i den mörka novembereftermiddagsnatten! Det är inte långt att gå till den nya cachen ”Golden romantic”, en burk med något speciella instruktioner: ”Lämpligt att mysa här. Om ni är två och av formatet kille och tjej, så passa på med en puss här, man vet inte när tillfälle bjuds igen.heart. Bifoga gärna bild. wink” Invid cachen finns en bänk som tydligt visar CO:s tankar bakom burken.

Romantisk bänk

Den lilla bison-burken hittades utan problem i mörkret, men sen var ju frågan om hur man skulle kunna uppfylla det frivilliga extra kravet! Någon tjej har jag inte, men vad gör det när man har en minibison att tillgå?

Kyss mig!

Det är ju ändå burkarna som är det viktiga här i livet, inget kan väl gå upp mot en äkta burkkyss?!? Efter denna underbara romans fick burken återvända till sitt hem och jag återvände till cachingbasen. Men, vem vet, kanske ses vi här vid bänken snart igen….

%d bloggare gillar detta: