Ökendamm i advent

Vid klockan tio klev jag in genom dörrarna till Sappören, som är något av mitt andra hem! Där höll jag i en grå forntid min första föreläsning, men idag gällde det mer av att sprida glädje och hålla i en show än att lära och pröva studenter! Datorn gick igång som den skulle men det blev till att koppla om kopplingen för ljudet som satt fel. Allt var dock i ordning i god tid tills dess att deltagarna började strömma in. När alla namn på tavlan summerats (ej medräknad en dubbellogg) så var det 47 nick på plats, helt enastående!

Hallén
Foto: Ingabo

För att skapa lite extra stämning anlände jag iförd mörka solglasögon och en äkta cowboyhatt (inköpt i Arizona och använd under ridning i gränstrakterna mot Mexiko!) Bildvisningen inleddes med en 10 minuter lång film, som jag troligen kommer att klippa ned något och lägga ut här på bloggen om några dagar. Sen började själva föredraget men både bakgrundsinformation och beskrivning av hur vi planerat detta stora projekt.

Åhörare
Foto: Ingabo
Lyssna noga
Foto: Ingabo
Filmen är nästan slut
Foto: Ingabo
Anteckna noga
Foto: Ingabo

Mot slutet av eventet försökte jag även skrämma deltagarna med att detta nu kommer på tentan….

Foto: KeriMajorna

Ett riktigt stort och varmt tack till hela den stora fantastiska publiken och tack för alla era fina loggar på eventsidan!

Loggbok

Kvart över 12 var eventet slut och hade därmed hållit på den utlovade tiden. Det blev lite eftersnack och därefter gav sig Ingabo, TMR68 och undertecknad av till en annan sal för att inleda lite planering. Jag kommer att återkomma till detta i ett annat inlägg – men redan nu kan jag säga att det kan finnas möjlighet för den som har tid över i april (3 veckor) och aptit på tuff caching att följa med på något riktigt speciellt! Så håll ögonen öppna och se över din kalender!

Efter eventet observerades ett efterevent invid min burk "Spångbergska fastigheten" - KUL!
Efter eventet observerades ett efterevent invid min burk ”Spångbergska fastigheten” – KUL!