I väntan på geo-tomten – Den vilda jakten på en iPod

burk4

Det är sällan som geocaching ger några ”vinster”, men i samband med batterijakten som hölls 2008 utbröt en mindre tävling, på långt mer allvar än en normal FTF jakt, det fanns nämligen priser att hämta. I mitt blogginlägg från den 7 december har jag hämtat följande text:

”Det har under helgen varit ”batterijakt” i staden, öppen för både geocachare och vanligt folk! (hemska tanke). Jag tog cachinglinje 1 in mot stadens centrum där första steget i denna mysterie/multi skulle finnas. Steg ett hittades snabbt och lätt, i loggboken såg jag – grodan & fiabus! Välbekanta cachare minsann! Telefonen drogs fram – är ni ute på batterijakt! Det visade sig att fiabus just lämnat steg två. Dit tog jag mig snabbt och därifrån tog vi oss till finalen. Framför oss såg vi efter en stund Jasy laddad med nya iPods, vid cachen stod TMR och tittade i lådan, lite längre bort stod två andra för oss obekanta personer och väntade. När Jasy närmade sig cachen åkte TMR därifrån!! Vilken miss ha gjorde där!!

Men det var på sätt och vis ganska bra att han åkte, Jasy hade nämligen fyra iPod nanos (men var detta en nano – jag tycker det var en small….) med sig, det blev en till oss var – vilken dag, vilken julklapp!! Det var besvikelse i rösten när jag ringde TMR och berättade om vad som hänt!!

Efter vår framgångsrika jakt fortsatte vi mot ”Lärje station”, snabbt hittad cache där även ett oväntat coinfynd gjordes. Men jag har tappat lusten för coins, så jag brydde mig inte med ena delen av grodan & fiabus blev mycket nöjd.

Avslutningen blev ”Nylöse Church”, mycket nära basen för g&f, givetvis blev det också fika eller vad man nu kallar te med glass…

Nöjd, eller skall jag säga, mycket nöjd återvände jag till min cachingbas.”

1 kommentar

Kommentarer är stängda.