I väntan på geo-tomten – Glöggevent i Göteborg (2006)

burk3

Två år in i geocachandets värld ordnade grodan & fiabus tillsammans med mig ett event ute i Delsjöskogen inför julen – ”Glöggevent i Göteborg”. Vi hade ordnat med glögg och tilltugg samt organiserat en julklappsbytaraktvitet, en för vuxna och en för barn.

Vi var lite osäkra på hur många som skulle komma på ett kvällsevent den 22 december, mitt ute i skogen! Men, nog kom det geocachare. Totalt deltog 31 ”nick” i eventet, räknar man in alla medföljande så var det långt fler personer på eventplatsen. Många av de som var med är ännu aktiva, Ingabo, TMR68, lingon, rallyskalle, blaufish, Paan med flera. Andra kända namn, men kanske inte så aktiva numera var CyberJunkie, Nilo, hedberg och Hagbard Handfaste. Det är ändå slående hur många av deltagarna på detta event som ännu finns med i geocachinggemenskapen

Snart är det dags för årets event inför julen, men det hålls dagtid och på en mycket mer central plats, nämligen Haga. Julevent i Göteborg 2013 missar du väl inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: