I väntan på geo-tomten – TB Hotel at Frankfurt Airport 2004

burk9

Den 16:e april 2007 var jag på resa mot ett land på andra sidan jorden! Men för att komma dit fick jag göra ett stopp i Frankfurt och hade där ganska många timmars väntan på nästa flyg. Givetvis passade jag på att jaga lite burk under tiden. Ett av målen var att logga ”TB Hotel at Frankfurt Airport 2004” (idag arkiverad), den låg vid ett av flygplatsens hotell och det gick gratisbussar för hotellgästerna ut till platsen. Jag klädde då ut mig till gäst och blandade mig med de degiga typerna på bussen och gav mig av.

Mitt emot det lilla hotellet fanns en skogsdunge och där inne mellan träden hittade jag en bit av en stock som fick rullas undan för att avslöja den snyggt placerade cachen.

Här hittas cachen nedgrävd!

Det är väl helt emot regelverket att placera en burk på detta sätt, men jag tyckte ändå att det var en bra cache!

Nöjd med denna logg kunde jag sätta mig och dega på bussen igen och via flygplatsen ta mig in mot Frankfurt, men det är en helt annan historia.